Street-Rider crosstrainer 8 speed

€ 799,00€ 999,00

Niet op voorraad

De crosstrainer Street-rider is voor velen het meest geliefde apparaat in de gym. Daar staan vaak de sporters te wachten tot er weer een vrij is. Neem nu die crosstrainer, drie wielen, de bijbehorende been en armbewegingen, de buitenlucht en de vrije natuur en je kan FreeCrossen.

Sturen doe je door middel van het verplaatsen van je gewicht, dus de balans wordt ook flink aan het werk gezet. Het hele lichaam wordt getraind, van voor tot achter, van onder tot boven en het is nog leuk ook om te doen! Na een korte instructie kan iedereen zonder problemen beginnen.

De Street-Rider is uitstekend te gebruiken door:

  • Personal trainers
  • Fitness studio’s
  • Sportscholen
  • Fysiotherapie praktijken
  • Entertainment bedrijven

Maar wat te denken van verhuurbedrijven op attractieparken, bungalowparken en campings?

De Street-Rider zou je bijzonder goed kunnen verhuren voor de duur van 60 minuten. Binnen ’n uur is het mogelijk om rondom getraind te worden. Er is slechts een korte instructie nodig om de Street-Rider te bedienen.

Als de snelheid hoog genoeg is dan is het mogelijk om tot 1000 kcal. te verbranden tijdens één rit van ongeveer 60 minuten. Maar minder kan en mag natuurlijk ook. De Street-Rider is net als de racefiets of Mountain bike, deze zijn ook niet alleen geschikt voor professionele fietsers, iedereen kan er op fietsen in zijn of haar snelheid. Elke sporter kan een super effectieve workout creëren op dit geweldige transportmiddel.

 

Aanbiedings prijs van €999 voor €799,- inclusief BTW en verzendkosten.