Peuterstoel 7-18 mnd basismodel schaap

Peuterstoel 7-18 mnd basismodel schaap

Deze babyschaal is universeel ontworpen voor fietskarren. 7-18 maanden Onderhoud : wasmachine
€ 59,00€ 78,00

Niet op voorraad

Waarom een peuterstoel?

1. Omdat kinderen na 7/8 maanden wel kunnen zitten, maar u wilt dat ze dat ook goed doen tijdens de rit in de fietskar of bakfiets. Met name tijdens bochten wilt u uiteraard dat uw kind zo stabiel mogelijk blijft zitten en het rugje geen rare schokken hoeft op te vangen. Niet anders dan in de auto!

2. Speciaal ontworpen voor uw fietskar of bakfiets 27 cm breed en voldoende bevestigingsmogelijkheden. Heeft een diagonale rugvlak, waardoor uw kindjes hoofd niet tijdens het slapen op de borst gaat rusten, maar naar de zijkant rolt en wordt opgevangen door de zijsteunen van de peuterstoel. Eigenlijk een soort autostoel maar dan speciaal voor uw bakfiets of fietskar.

3. Bespaart ruimte in de fietskar of bakfiets, zodat er makkelijk een tweede kind naast kan of een tweede babyschaal.

4 Universeel en lichtgewicht. Geschikt voor alle merken fietskarren en bakfietsen.

5 Mileuvriendelijk product. Babyschaal vervaardigd uit Airpop, bekend van uw Maxicosi of kinderhelmpjes.

6. Duurzaam! gebruik ‘em voor uw 1ste , 2de en 3de kind. Daarnaast is de peuterstoel uit te breiden als u later opties wilt toevoegen zoals extra comfort, of handvatten voor de babyschaal of als u losse onderdelen wilt aanschaffen ter vervanging bij uw eerstvolgende baby.

Prijs 55,- incl BTW en verzendkosten

Wat ontvangt u voor dit bedrag? peuterstoel basis inclusief: gordels, easylock, schaapcover basis, airpop schaal, handleiding.

Onderhoud: wasmachine, wasvoorschriften in de cover.