Houtkliever 8 tons verticaal

Houtkliever 8 tons verticaal

Güde Basic 8T/D, een staande houtklover (400V) met een drukkracht van 8 ton. Dit basis model van het degelijke Duitse merk Güde heeft een super prijs-kwaliteit-verhouding.
€ 499,00€ 699,00

In voorraad

Logo SOFORT Banking
Logo Bancontact Mister Cash
Logo iDeal
Logo MasterCard
Logo Visa
Güde Basic 8T/D, een staande houtklover (400V) met een drukkracht van 8 ton.

Dit basis model van het degelijke Duitse merk Güde heeft een super prijs-kwaliteit-verhouding.

Ideale kloofhoogte
U kunt eenvoudig diverse lengtes tot maximaal 1,06 meter kloven. Met de 3 tafelhoogten stelt u dus zelf uw machine in op de meest ideale kloofhoogte! Het mes van de houtklover is met een snelspanschroef op iedere hoogte vast te zetten. Wanneer uw hout ongeveer op dezelfde lengte gezaagd is, werkt dit zeer snel. Dit omdat het mes nauwelijks omlaag en omhoog hoeft te gaan. U zet het mes een 2 centimeter boven het hout vast met behulp van deze snelspanschroef.

Veiligheid
Mede dankzij de 2-handveiligheidsbediening is uw veiligheid gewaarborgd. U kunt de machine alleen met twee handen tegelijk bedienen. Hierdoor houdt u uw handen tijdens het houtkloven uit de gevarenzone. Voor een optimale veiligheid werkt u met een gezichtsbeschermer. Deze is verkrijgbaar bij de accessoires. De houtkloofmachine wordt afgeleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Hierdoor weet u precies hoe de houtklover gebruikt moet worden.

3 tafelhoogten
U verwerkt hout tot een lengte van 106 centimeter. U kunt gebruik maken van 3 eenvoudig verstelbare tafellengten (570/770/1060 mm).

Verplaatsing
De houtklover is voorzien van stevige wielen en handige vervoerbeugel. Hierdoor laat de machine zich gemakkelijk verplaatsen. Verplaats de houtklover nooit met lopende motor. De motor moet altijd uitgezet zijn voordat u de kloofmachine verplaatst. Aan de achterkant van de machine zit een ontluchtingsschroef. Deze dient dicht gedraaid te worden voor verplaatsing. Zo wordt olieverlies voorkomen.


Type
Elektrische staande houtklover (400V)

Motor
3600 Watt

Drukkracht
8 ton

Max. kloofdiameter
40 cm

Max. houtlengte
106 cm

Werksnelheid
5 cm/sec

Terugloopsnelheid
12 cm/sec

Gewicht (kg)
111 kg

Afmetingen (BxLxH)
62x72x104 cm (splijtmes ingeklapt)

Garantie
24 maanden