Bedrijfsinfo Enduring Int BV

Welkom op onze nieuw homepage. U bent nog maar een paar stappen verwijderd van het kopen van onze produkten. De produkten die wij verkopen, zijn mooi vormgegeven en vervaardigt van de nieuwste materialen.Omdat we een goede band hebben met onze produktontwikkelaars en fabrieken, kunnen wij u de beste garantie bieden.

Wij zijn een groothandels onderneming die Import doet van verschillende goederen zoals: massageproducten, vele soorten exclusive fietsen, beauty & Wellness, Inversiontables, rubberboten, zap-cats, grasmaaiers, tuinmachines, heftrucks, en overige roerende goederen.

Wij exporteren deze producten door heel Europa of daarbuiten.

Voor overnames of faillesementpartijen bent u bij ons tevens op het goede adres.

Onze website www.enduring.nl is zowel ingericht voor Groothandel als Particulieren, beide partijen krijgen onze Groothandelskorting, ivm met onze voorraad die goed op peil blijft.
Voor meerdere afname van onze producten gelden speciale prijzen, die nog lager liggen en dezelfde kwaliteit hebben, voor deze afname kunt u contact opnemen info@enduring.nl

Voor U als klant de volgende punten:

* Alle artikelen op voorraad.
* Binnen 48 uur bij u thuis bezorgd.
* Geen verzendkosten.
* Garantie.
* Retour Garantie.
* De laagste prijzen voor het betere product.
* Service staat bij ons hoog in het Vaandel.

Hoe het komt dat onze prijs zo scherp is ?" Wij importeren af fabriek en leveren direct aan de consument !! "
DUS: Geen lange lijnen  met extra kosten door tussenhandelaars en groothandel en dan pas naar de detailhandel,maar direct aan u!!

Met Vriendelijke Groet,

Het team van Enduring International BV.